Bijeenkomst

Maandelijks (uitgezonderd de maanden juli en augustus) wordt een bijeenkomst gehouden in Het Baken aan de Steinhagenseweg (adres Beneluxlaan 3) te Woerden (aanvang: 20:30 uur, zaal open 19:30 uur). ‘s Avonds is er doorgaans voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Tijdens deze avonden in een rookvrije zaal, goed toegankelijk voor gehandicapten, kunt u van gedachten wisselen met collega-verzamelaars en wellicht onderling ruilen. Voorts vindt er een veiling plaats, waarbij de kavels aan de meest biedende worden verkocht. Daarnaast is er een gratis verloting op basis van de presentielijst, alsmede een betaalde verloting waarvoor u een of meer lootjes kunt kopen. Voor rokers is er gelegenheid om buiten toe te geven aan hun verslaving. In de zaal zijn koffie, thee en (fris)drank verkrijgbaar tegen betaling.

Eens per jaar heeft de avond een wat feestelijk tintje. Ook wordt eenmaal per jaar een zeer uitgebreide veiling gehouden.

 Tijdens de bijeenkomsten is een handelaar aanwezig die benodigdheden (zoals catalogi, albums, pincet, stockboek) aanbiedt tegen 10% korting ! Deze korting geldt alleen voor leden en is niet van toepassing op postzegels.

Regelmatig wordt ook gepoogd om u op bepaalde aspecten te attenderen, bijvoorbeeld met behulp van een dialezing.

Op een tafel is de "stuiverhoek" te vinden, waar gesnuffeld kan worden in een stapel postzegels. Deze kosten allemaal slechts € 0,05 per stuk. De voorraad wordt regelmatig aangevuld.

Niet-leden zijn uiteraard ook welkom. Wel worden zij verzocht zich even te melden bij de bestuurstafel, opdat zij gratis gebruik kunnen maken van de faciliteiten voor een eerste kennismakingsavond.

Andere websites


Geertzen Philatelie

KNBF

Data bijeenkomsten

 

2020

22 januari
26 februari (ledenvergadering)
25 maart
22 april (grote veiling)
27 mei (bingo)
24 juni
23 september
14 oktober
25 november (feestavond)
16 december

 

Locatie bijeenkomsten

 

Het Baken
Steinhagenseweg
adres: Beneluxlaan 3
3446 GG Woerden

aanvang: 20:30 uur
zaal open: 19:30 uur